29 kwietnia 2024

Kalendarz

Zobacz więcej

Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco
Opinie
  • Wojtek Pawlik:

    Z aplikacji korzystam w tramwaju, a ze strony w pracy. Przydatna strona do korzystania w pracy.

  • Damian Majchrzak :

    Polecam

  • Weronika Holc:

    Zmiana formy przeglądania prezentacji na 5 z plusem! Szybko, sprawnie i kompleksowo. Polecam!

  • Anna Kulik :

    Polecam materiały na stronie zostanrewidentem.pl. Mnóstwo pytań i zadań.

  • Prof. dr hab. Aldona Kamela-Sowińska:

    "zachęcam Państwa do skorzystania z unikalnej oferty edukacyjnej."

Rekrutacja na biegłego rewidenta - trwa przez cały rok!

Drogi Kandydacie na biegłego rewidenta,

Polska Izba Biegłych Rewidentów (dalej: „PIBR”) wprowadziła zmianę w zakresie prowadzonej rekrutacji do procesu kwalifikacyjnego na biegłego rewidenta.

Nabór do zawodu biegłego rewidenta będzie prowadzony w sposób ciągły, co oznacza, iż w dowolnym momencie osoba zainteresowana przystąpieniem do procesu kwalifikacyjnego na biegłego rewidenta może wysłać aplikacje.

Co powinieneś zrobić, aby zostać kandydatem?

Sprawdź na stronie ZostanRewidentem.pl w sekcji kariera!

Dodatkowo Zespół ZostanRewidentem.pl przygotował dla Was specjalną ofertę polegającą na możliwości skorzystania za darmo z materiałów edukacyjnych z egzaminu Teoria i zasady rachunkowości w okresie 7 dni od dnia rejestracji!

Co należy zrobić w celu otrzymania dostępu do materiałów?

- udostępnij post na facebooku i daj znać znajomym o rekrutacji PIBR,

- dokonaj rejestracji na platformie ZostanRewidentem.pl i napisz do nas wiadomość na adres biuro@ZostanRewidentem.pl, podając nazwę użytkownika (e-mail) oraz datę rejestracji.

Otrzymasz informację zwrotną, iż dostęp do materiałów z Teorii i zasad rachunkowości został aktywowany wraz z instrukcją korzystania z materiałów edukacyjnych.

Rozpocznij zdobywanie kwalifikacji biegłego rewidenta. Kwalifikacji z przyszłością otwierających wiele ciekawych dróg. Dróg nie dla każdego.

copyright 2013 by ZostanRewidentem.pl
Realizacja:
Ta strona korzysta z cookies. Więcej informacji - polityka cookies.OK